Research4Life надала безкоштовний доступ до своїх ресурсів для українських установ

Research4Life надала безкоштовний доступ до своїх ресурсів для українських установ

Найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури Research4Life надала безкоштовний доступ до своїх ресурсів для українських установ.

Такі провідні міжнародні видавці як Royal Society of Chemistry, Nature, Wiley, Elsevier, Wolters Kluwer, Oxford University Press, Taylor & Francis, De Gruyter, IOP, SAGE, Cambridge University Press, Emerald, BioOne, IOS Press та ін. виявили бажання підтримати Україну у цей нелегкий час.

Увесь контент платформи складається з п’яти колекцій: Hinari, AGORA, OARE, ARDI, GOALI.

Колекція GOALIКолекція GOALI об’єднує дослідження в галузі права та суспільних наук, включаючи політичні науки, економіку, філософію, історію та ін.

Доступ до платформи наукових матеріалів спільноти Research4Life надається у читальному залі Бібліотеки Національної академії статистики, обліку та аудиту.

https://www.youtube.com/watch?v=D86H2RTff1k&t=27s (ознайомче відео з офіційного YouTube каналу)

Зверніть увагу, що використання ресурсу вимагає обов’язкового дотримання наступних умов:

  • Не дозволяється поширювати та/або передавати третім особам логін/пароль доступу до ресурсу.
  • Повні тексти документів (статті, книги, розділи тощо) можуть бути роздруковані або збережені тільки для особистого використання з навчальною та дослідницькою метою.
  • Не дозволяється систематичне завантаження документів або результатів пошуку, зокрема з використанням роботів. У разі недотримання вимог цього пункту, доступ до ресурсу буде припинено для усієї установи.
  • Не дозволяються передавати документи третім особам ні в електронному, ні в друкованому вигляді.
  • Не дозволяється комерційне використання результатів досліджень.