Посвята першокурсників у студенти НАСОА

Посвята першокурсників у студенти НАСОА

Яскрава, насичена емоціями та хвилюючою атмосферою подія відбулася в Академії. За доброю традицією наша академічна родина радо приймала нових студентів у свої лави на урочистих зборах з нагоди Дня знань. Урочистості пройшли у в особливій піднесеній атмосфері, адже вперше за довгий час, у Святковому залі змогли зібратися разом викладачі, студенти, їх батьки і друзі.

Посвята в студенти – це незабутній момент в житті молодих людей.  Ця урочиста подія  символізує початок нелегкого, але захоплюючого шляху до отримання професії, розвитку особистості і досягнення власних мрій.

Студентську родину щиро привітали з початком нового навчального року ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України, заслужений економіст України Олександр Григорович Осауленко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи-директор Фахового коледжу бізнесу та аналітики кандидат економічних наук, доцент Олександр Анатолійович Юрченко.

За багаторічною традицією ректор вручив студентам-першокурсникам символічний Ключ Знань, а декани факультетів – символічні студентський квиток та залікову книжку з настановами наполегливо навчатися і працювати,  бути гідними світлої пам’яті, громадянської відваги і самовідданості, силі духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Студенти першокурсники склали присягу та пообіцяли добре навчатися та здобувати знання на благо України та Академії.

Яскравим продовженням Посвяти у студенти НАСОА став святковий концерт, який підготували студенти Академії.

Вітаємо всіх з новим навчальним роком! Бажаємо нашим студентам впевнено крокувати до своєї мети, відкривати нові горизонти, підкорювати круті вершини та здобувати нові знання! Успіхів та натхнення, творчої наснаги та невичерпної енергії, вагомих здобутків у навчанні задля Перемоги та слави  нашої держави!