Наслідки ракетного обстрілу

Наслідки ракетного обстрілу

Унаслідок ракетного обстрілу 21 вересня 2023 року від потужної вибухової хвилі значно постраждали будівлі навчального корпусу і гуртожитку Національної академії статистики, обліку та аудиту.

У будівлі навчального корпусу майже повністю знищена вхідна група, масового пошкодження зазнав скляний вхідний фасад будівлі площею біля 1000 кв.м. Загалом в обох будівлях вибито понад 400 вікон та 70 внутрішніх дверей, більшість із них разом із віконними та дверними рамами, значних пошкоджень зазнали внутрішні стіни та підвісна стеля на всіх 7-ми поверхах, частково зруйнована система централізованого опалення, пошкоджений дах та інше.

Завдяки тому, що Академія та гуртожиток мають три укриття, студенти і персонал не постраждали.

Щиро дякуємо працівникам та студентам Академії, а також волонтерам та усім небайдужим за допомогу в розчищенні приміщень та території Академії від уламків!

За попередньою експертною оцінкою мінімальна  орієнтовна  вартість завданих збитків становить близько половини річного кошторису Академії. Отримані пошкодження наразі унеможливлюють здійснення освітнього процесу в очному режимі, тому навчання продовжиться в дистанційному форматі. Адміністрація Академії продовжує працювати в офлайн режимі.

У зв’язку з вищевикладеним та враховуючи наближення холодної пори року, для уникнення подальшого руйнування матеріально-технічної бази та забезпечення здійснення навчального процесу Національній академії статистики, обліку та аудиту необхідні значні кошти.

Будемо сердечно вдячні усім небайдужим, хто знайде можливість надати Академії у цій ситуації фінансову допомогу та підтримку!

Реквізити для благодійного внеску

  • Отримувач: Національна академія статистики, обліку та аудиту (НАСОА)
  • IBAN: UA113052990000026006015007642
  • АТ КБ «Приватбанк» м. Києва,
  • МФО: 305299,
  • Код: 04837462
  • Текст платежу: благодійний внесок на ремонт і відновлення після ракетного обстрілу.