Дню захисника Вітчизни «Ніхто нас більше не покорить, бо сила є твоя й моя»

Дню захисника Вітчизни «Ніхто нас більше не покорить, бо сила є твоя й моя»

29 жовтня 2015 року в стінах Академії відбувся патріотичний захід, присвячений Дню захисника Вітчизни «Ніхто нас більше не покорить, бо сила є твоя й моя».

На зустріч зі студентами та викладачами Академії були запрошені: учасник бойових дій АТО Іван Журавльов, волонтери Тетяна Джафарова і Тетяна Бойко.

Розпочався захід українською піснею «Гей соколе!» із кінофільму «Огнем і мечем» у виконанні Народної артистки України, солістки Національної опери, професора Академії Ірини Вільямівни Даць.

Глибокі патріотичні почуття переповнювали всіх, хто в цей час зібрався в залі і згадав героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє, віддавши данину тим, хто заради торжества справедливості жертвував собою.

Ніхто не залишився байдужим, слухаючи волонтера та бійця, які поділилися розповідями зі свого життя, проведеного на Сході. Присутні були переповнені почуттями гордості, безмежної шани та глибокої вдячності.

Пам’яті Небесної сотні та воїнів, що поклали своє життя, захищаючи в усі роки незалежність нашої держави прозвучала «Аве, Марія».

Студенти та викладачі згадали своїх братів, синів батьків, родичів, за спинами яких можуть відчувати себе мирно та спокійно. Галина Володимирівна Голубова прочитала вірш, присвячений братові і всім воїнам АТО.

Фрагменти студентських листів до бійців 34-го батальйону, були тим емоційним навантаженням, великим словом вдячності, теплом, яке зігрівало на фронті душі бійців. Саме у цьому батальйоні служить випускник Академії Батир Черушев.

Апофеозом цього патріотичного заходу стало хорове виконання всіма присутніми пісні Ляпіса Трубецького «Воїни світла», яку присвятили всім захисникам Вітчизни.

Студенти та викладачі академії приєднались до благодійної акції по збору пластмасових кришечок для подальшої їх переробки та виготовлення протезів для поранених воїнів АТО.

У підготовці та проведенні заходу взяли участь викладачі Варавкіна З.Д., Черушева Г.Б., Яковенко О.Д., Голубова Г.В., Даць І.В. під керівництвом декана фінансового факультету Пархоменко В.В., методисти кафедри сучасних європейських мов Мишко Тетяна, Соляр Еліна, а також студенти 1-4 курсів Академії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *