День відкритих дверей 2015

День відкритих дверей 2015

31 жовтня 2015 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів, учнів загальноосвітніх шкіл та їх батьків. На зустріч з абітурієнтами прийшли провідні вчені Академії, декани факультетів, завідувачі кафедр та професорсько-викладацький склад.

В Академії були оформлені стенди, які висвітлювали наукову діяльність студентів, їх спортивні та культурно-творчі досягнення, студентське життя стенд-світлин зі студентського дозвілля, а також підготовлено слайд-презентацію, яка розкривала основні напрями діяльності Академії.

День відкритих дверей відкрила професор кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін, завідувач відділом профорієнтаційної роботи Академії Галина Борисівна Черушева.

Фото №3: День відкритих дверей 2015.Гостей Академії привітав перший проректор, доктор економічних наук, професор О.Ю. Редько. Олександр Юрійович розповів про історію становлення та розвитку Академії, її міжнародну діяльність і гранти, професійні програми, умови навчання та стажування студентів за кордоном, про участь студентів та викладачів Академії у міжнародних науково-практичних конференціях. Він наголосив, що якісну економічну освіту за європейськими стандартами можна отримати саме в Національній академії статистики, обліку та аудиту.

Фото №4: День відкритих дверей 2015.Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, доктор економічних наук, професор Л.Є. Момотюк зосередила увагу на перевагах освітньої діяльності Академії, розкрила особливості та перспективи професійної підготовки за такими економічними напрямами, як фінанси і кредит, економічна кібернетика, менеджмент, та попит майбутніх фахівців на ринку праці. Багаторічний досвід засвідчує, що випускники Академії завжди мають гідне працевлаштування і відповідну оплату праці.

Фото №5: День відкритих дверей 2015.Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри статистики С.С. Герасименко зазначив пріоритетність спеціальності «Прикладна статистика». Професор підкреслив, що першочерговим кроком для кожної молодої людини є визначення життєвої та професійної мети. Це, в подальшому сприятиме, індивідуально-особистісному розвитку та кар’єрному зростанню. Випускники спеціальності «Прикладна статистика» користуються попитом на ринку праці як висококваліфіковані бізнес-аналітики, бо саме статистика є унікальний інформаційний ресурс забезпечення соціально-економічного розвитку країни.

Фото №6: День відкритих дверей 2015.Завідувач кафедри бухгалтерського обліку, доктор педагогічних наук, професор М.Т. Теловата та завідувач кафедри аудиту доктор економічних наук, професор, академік НАСОА М.Д. Корінько всебічно розкрили перед абітурієнтами перспективи навчання за спеціальністю «Облік і аудит» та переваги практичної діяльності у цьому професійному спрямуванню.

Декан фінансового факультету кандидат економічних наук, професор Академії В.В. Пархоменко зосередила увагу гостей на соціальній значущості громадської та благодійної діяльності студентів академії. Професорсько-викладацький склад докладає зусиль щодо патріотичного виховання студентської молоді, формування духовних та морально-етичних цінностей майбутніх фахівців.

Фото №10: День відкритих дверей 2015.Яскраве студентське життя, спортивні та культурно-творчі досягнення студентів презентував декан факультету обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор О.І. Пилипенко.

Організаторами було проведено екскурсію стінами Академії. Студенти мали можливість ознайомитись з аудиторним фондом, лінгафонним кабінетом та комп’ютерними класами, спортивним комплексом, бібліотекою та ін.

Гості Академії отримали уявлення про сучасну матеріально-технічну базу, науково-педагогічний потенціал вузу та багатоманітність студентського життя, в свою чергу, організатори зібрання залишились задоволені спілкуванням з молоддю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *