Студенти та керівництво Академії зустрілись з представниками Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні

Студенти та керівництво Академії зустрілись з представниками Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні

1 листопада 2016 року відбулася робоча зустріч працівників представництва Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні зі студентами та керівництвом Національної академії статистики, обліку та аудиту з питань співпраці.

У зустрічі взяли участь студенти груп 12.01/1 напряму підготовки «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю», акредитовані за програмою АССА Acceleratea, 12.01/2 «Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю» та представники професорсько-викладацького складу Академії: професор Бондарук Т.Г., професор Пархоменко В.М., доцент Курило Г.М., доцент Юрченко О.А.

У ході зустрічі ректор Академії, професор Осауленко О.Г. окреслив основні завдання організації освітнього процесу майбутніх фахівців напряму підготовки «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю», поінформував про результати співпраці із вищими навчальними закладами Польщі та Франції.

Голова представництва АССА в Україні Жанетта Оніщук визначила перспективи розвитку співпраці Академії, що сприятиме використанню в освітньому процесі Академії кращої світової практики щодо наповнення програм навчання та методів перевірки знань у сфері фінансів, обліку й аудиту.

В обговоренні питань, пов’язаних із підготовкою магістрів до членства в АССА, підготовкою та перепідготовкою аудиторів, реєстрації нових членів АССА та інших організаційних питань, взяли участь менеджер по зв’язках у сфері освіти представництва АССА в Україні Школьніков Д.Г.; перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Редько О.Ю.; проректор з науково-педагогічної та наукової роботи професор Момотюк Л.Є.; завідувач кафедри аудиту професор Корінько М.Д.; завідувач Національним центром обліку та аудиту, професор Каменська Т.О.

У ході зустрічі були надані відповіді на запитання студентів та викладачів. Презентацією нових можливостей та перспектив, які надає Програма АССА своїм слухачам, стала історія успіху одного з її діючих членів – підприємця Незгодюка А.А.

Представники Асоціації надали також інформаційну підтримку щодо акредитації цією міжнародною організацією програм навчальних дисциплін НАСОА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *