18-річчя фінансово-економічного факультету

18-річчя фінансово-економічного факультету

З 29 жовтня по 2 листопада 2018 фінансово-економічний факультет відзначав своє 18-річчя.

Тиждень почався із привітання колективу факультету та презентацій студентських груп у форматі стінних газет про навчання та дозвілля студентів.

Волейбол: нагорода переможцівУ вівторок, 30 жовтня відбулися щорічні традиційні змагання спортивні змагання з волейболу. Змагалися команди обліково-статистичного та фінансово-економічного факультетів. Цього року взяла реванш та перемогла команда обліково-статистичного факультету. Вітаємо переможців та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу! Дякуємо викладачам фізичного виховання та студентам, що творять спортивну славу НАСОА!

ТомосЛекція доктора філософських наук, завідувача кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін Гаврилюк Тетяни Вікторівни «Томос – що це таке і кому він потрібен» викликала великий інтерес серед слухачів. Студенти та викладачі відкрили для себе багато нових та цікавих історичних фактів про релігійні знакові події в історії та релігії України, отримали відповіді на актуальні питання щодо отримання Томосу та подальшого можливого розвитку релігійних стосунків в українському суспільстві.

Традиційно не обійшли увагою і Halloween – одне з найвеселіших і найулюбленіших студентських свят. За ініціативи кафедри іноземних мов Академію прикрасили тематичними композиціями, плакатами, композиціями з гарбузів і навіть, у наших стінах з’явився власний привід.

У середу, 1 листопада відбулася презентація програм підготовки бакалаврів та магістрів зі спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент» та VІІІ студентська науково-практична конференція: «Проблеми та перспективи сучасного розвитку фінансової системи і менеджменту в Україні. У доповідях студентів знайшли відображення результати їх наукових досліджень з актуальних проблем фінансової системи, страхового бізнесу, міжнародного співробітництва та менеджменту. Цього року участь у роботі Конференції прийняли також студенти ІМВ КНУ ім.Т.Г.Шевченка.

2 листопада (четвер) традиційно відбулися Нобелівські читання. Кафедра економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності разом із студентським економічним товариством «Golden Capital» організувала круглий стіл з нагоди присудження у 2018 році Нобелівської премії у сфері економіки.

Також у цей день відбулися ще дві важливі події – ІV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція: «Постать Григорія Сковороди в сучасному культурно-освітньому дискурсі: український поет, філософ, педагог-просвітитель» та Церемонія нагородження найкращих студентів та викладачів – 2018, яка завершилася феєричним Дебютом першокурсників.

Викладач року.Найкращими викладачами року стали – старший викладач кафедри економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Тарасенко Анатолій Григорович та доцент кафедри аудиту та підприємництва шульга Світлана Володимирівна.

Студентами року стали:

  • у номінації «Науковець року» – Харченко Неля (гр.14.01/2), Ткаченко Тетяна (гр.16.01), Штельмах Ілона (гр. 14.04);
  • у номінації «Спортсмен року» – Косяк Владислав (гр. 14.04);
  • у номінації «Активіст року» – Сметана Владислав (гр.16.04);
  • «Кращий студент Коледжу» – Ткач Вікторія.

Дебют першокурсників виявився яскравим, гумористичним шоу, у якому свої таланти продемонстрували студентські команди всіх спеціальностей та Коледжу. Глядачі були у захваті та ще довго ділилися своїми яскравими враженнями та емоціями від виступів дебютантів!

Висловлюємо щиру вдячність всім студентам, викладачам Академії та Коледжу бізнесу та аналітики, які підтримували нас та разом з нами святкували 18-річчя фінансово-економічного факультету!

До зустрічі наступного року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *