В Академії традиційно пройшли «Нобелівські читання – 2018»

В Академії традиційно пройшли «Нобелівські читання – 2018»

1 листопада 2018 року кафедра економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності разом із студентським економічним товариством «Golden Capital» організували круглий стіл з нагоди присудження у 2018 році однієї з найпрестижніших міжнародних премій – Нобелівської. Цього року відбудеться 50 церемонія вручення премії у сфері економіки.

Із вступним словом до учасників звернулася декан фінансово-економічного факультету Пархоменко В.В., яка привітала всіх присутніх та зробила короткий екскурс в історію заснування премії та біографію видатного науковця, винахідника, підприємця та благодійника Альфреда Нобеля.

Свої доповіді-презентації про видатних економістів-лауреатів Нобелівської премії представили Сефер`янц Катерина, Степенко Мар’яна, Іллічова Євгенія, Герасименко Анна, Носаченко Ірина, Розпутна Ірина, Долдіна Катерина (гр. 16.01), Луговська Альона (гр.16.07), Гунько Дмитро (гр. 16.04), Тімченко Єлізавета (гр. 18.04).

Найкращим виступом стала доповідь студентки групи 16.03 Матвеєвої Марії про життя та наукові здобутки Лауреата Нобелівськой премії з економіки 1994 року Джона Неша, доля якого описана в біографічному романі Сильвії Назар «Блискучий розум», за яким знято оскароносний фільм «Ігри розуму».

Дякуємо старшому викладачу кафедри економіки та менеджменту ЗЕД Тарасенку Анатолію Григоровичу та методисту кафедри Кравчук Інні за високий рівень підготовки та організації заходу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *