Підсумки VІІІ студентської науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи сучасного розвитку фінансової системи і менеджменту в Україні та світі»

Підсумки VІІІ студентської науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи сучасного розвитку фінансової системи і менеджменту в Україні та світі»

31 жовтня 2018 року в рамках тижня фінансово-економічного факультету кафедрою фінансів, банківської справи та страхування та кафедрою економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності у Національній академії статистики, обліку та аудиту було проведено VІІІ науково-практичну студентську конференцію «Проблеми та перспективи сучасного розвитку фінансової системи і менеджменту в Україні та світі».

З вітальними словами виступили завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Національної академії статистики, обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор Бондарук Т. Г. та декан фінансово-економічного факультету кандидат економічних наук, доцент Пархоменко В. В.

У конференції взяли участь 56 студентів IV-VI курсів з Національної академії статистики, обліку та аудиту та Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка.

Доповіді студентів були присвячені актуальним питанням сучасного розвитку фінансової системи України та менеджменту.

Гарячу наукову дискусію серед учасників конференції викликав виступ студента 6 курсу групи 13.04/2 Національної академії статистики, обліку та аудиту, Генерального директора та співвласника ТОВ «РЕВЕЛД» Євгенія Малахова з проблем методології оцінки впливу рівня заощаджень на рівень інвестицій.

Також були представлені доповіді 10 учасників конференції з проблем сучасного розвитку фінансової системи і менеджменту в Україні та світі, які викликали зацікавленість широкого кола слухачів.

Програмою конференції було передбачено та проведено обговорення результатів досліджень учасників конференції. Матеріали конференції опубліковано у електронному збірнику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *