Зі святом знань 2016!

Зі святом знань 2016!

1 вересня 2016 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Академії.

Студентів зі святом привітав ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України Олександр Григорович Осауленко. Теплі слова побажань успіхів у навчанні висловили проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, доктор економічних наук, професор Л.Є. Момотюк, завідувач кафедри аудиту, доктор економічних наук, професор М.Д. Корінько, завідувач кафедри бухгалтерського обліку, доктор педагогічних наук, професор М.Т. Теловата.

Декани факультетів доктор економічних наук, професор О.І. Пилипенко та доктор економічних наук, професор В.П. Пантелеєв вручили студентам символічні студентський квиток та залікову книжку з побажанням вчитися лише на відмінно. Нових студентів щиро привітав голова Студентського наукового товариства Олексій Войтюк. Студенти першокурсники склали присягу та пообіцяли навчатися та здобувати знання на благо України та Академії.

В добрий путь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *