Подорож до Фабрики банкнотного паперу НБУ

Подорож до Фабрики банкнотного паперу НБУ

Закріплюючи знання з дисципліни «Банківська система», 14 жовтня 2016 року студенти четвертого курсу Національної академії статистики, обліку та аудиту відвідали Фабрику банкнотного паперу в місті Малині Житомирської області. Як повідомили на фабриці, на етапі виготовлення паперу може застосовуватися до 12 елементів захисту як для машинного розпізнавання, так і ознак, які визначаються за допомогою зору та дотику.

На підприємстві застосовано найсучасніше обладнання з Німеччини, Франції, Італії, Великобританії, Фінляндії та інших країн.

На всіх етапах виробничого процесу на Фабриці банкнотного паперу діє постійний багатоступеневий контроль якості – від надходження сировини до пакування готової продукції. Контроль здійснюється технологічною лабораторією фабрики, що пройшла акредитацію, оснащеною найсучаснішим лабораторним обладнанням і здатною перевірити відповідність усього масиву показників паперу високим міжнародним стандартам.

Кафедра фінансів Національної академії статистики, обліку та аудиту вдячна керівництву фабрики за надану можливість відвідати Фабрику банкнотного паперу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *