Випуск-2016 магістрів фінансового та економіко-статистичного факультетів

Випуск-2016 магістрів фінансового та економіко-статистичного факультетів

1 березня в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбувся випуск магістрів фінансового та економіко-статистичного факультетів.

Дипломи про вищу освіту отримали 142 магістри денної форми навчання спеціальностей «Фінанси і кредит», «Банківська справа», «Прикладна статистика», «Економічна кібернетика», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», 30 із них – з відзнакою.

Теплі привітання випускникам від імені професорсько-викладацького складу висловив ректор Академії доктор наук з державно управління, професор, член-кореспондент НАН України Олександр Григорович Осауленко. Він промовив мудрі настанови та побажав кожному реалізувати себе у житті..

Також з вітальними словами до випускників звернулися проректор з науково-педагогічної та виховної роботи доктор економічних наук, професор Момотюк Л.Є., завідувач кафедри фінансів доктор економічних наук, професор Бондарук Т.Г., завідувач кафедри економічної кібернетики доктор економічних наук, професор Кадієвський В.А.

Від випускників виступили випускниці Каплінська Валерія та Юряк Олеся, які подякували всім викладачам та побажали випускникам перемог і нових досягнень.

Нинішні випускники отримали дипломи державного зразка за формою, розробленою Академією відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та міжнародних стандартів. Ми впевнені, що випускники Академії своїми успіхами доведуть високий рівень знань та вмінь, набутих за час навчання та гідно пронесуть через життя високе звання магістра Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *