Відбувся майстер-клас «Як інвестувати свої гроші в Україні в кризу і без неї»

Відбувся майстер-клас «Як інвестувати свої гроші в Україні в кризу і без неї»

26 березня 2018 року в Національній академії статистики обліку та аудиту за ініціативи кафедри фінансів, банківської справи та страхування відбувся майстер-клас «Як інвестувати свої гроші в Україні в кризу і без неї».

Спікер – Олег Георгійович Сахно, офіційний представник в Україні міжнародної інвестиційно-страхової компанії Investors Trust Assurance SPC. Протягом понад 10 років обіймав топові керівні посади в страхових компаніях Aegon, ТАС Лайф та інших. Засновник компаній-страхових брокерів.

Проведений майстер-клас є надзвичайно актуальним у теперішніх економічних умовах, спікер зрозуміло та доступно доніс до уваги аудиторії сучасну та корисну інформацію щодо правильного користування власними фінансами та вдалого їхнього інвестування. Також Сахно О.Г. поділився досвідом створення збалансованого інвестиційного портфеля, захищеного від криз і необдуманих витрат; мінімізації ризиків і збільшення доходу.

На завершення доповіді-презентації студенти та співробітники Академії поставили численні запитання, які викликали жваве обговорення. Бурхлива дискусія виявила зацікавленість слухачів до розглянутих питань, на які були надані вичерпні відповіді та практичні поради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *