Відбулися студентські дебати «Глобалізація: за та проти»: «Young Generation» vs «Golden Capital»

Відбулися студентські дебати «Глобалізація: за та проти»: «Young Generation» vs «Golden Capital»

25 листопада об 11:40 в ауд. 201 відбулися студентські дебати «Глобалізація – за та проти: «Young Generation» vs «Golden Capital».

Учасники обох команд вели дискусію з питання українського майбутнього в світовій економіці, висували свої припущення щодо негативних та позитивних наслідків глобалізації для країни.

Команду «Young Generation» представляли студенти IV-го курсу спеціальності «Облік та аудит». Їхніми опонентами були студенти I-IIIкурсів, учасники студентського економічного товариства «Golden Capital», створеного при кафедрі фундаментальних економічних дисциплін НАСОА.

Модератором даного заходу був канд. екон. наук Сергієнко Святослав Броніславович.

Розглядалися питання щодо минулого та сьогодення України. Аналізувалися відносини у форматі «трикутника» (ЄС – Україна – Росія). Були висловлені думки щодо імпорту та експорту: чи обмежувати ввезення товарів до країни, чи залучати інвестиції та багато інших. У обговоренні взяли участь всі присутні. Дискусійні питання торкнулися кожного.

Заключною частиною заходу було підведення підсумків та визначення переможців шляхом голосування. Переможцями було визнано Молодіжну громадську організацію «Young Generation» – 76% слухачів проголосували «за» глобалізацію та достойне відстоювання своєї думки, 14,5% голосів було віддано студентському економічному товариству «Golden Capital», а 9,5% не визначились, кому віддати перевагу.

Коментарі (1)

  1. Студент

    Більше конкретики Шановні “науковці” ! Багато “розумних” слів , мало по ділу !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *