Відбулася XXVIII виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015»

Відбулася XXVIII виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015»

12-14 листопада 2015 року в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася Двадцять восьма міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015».

Організатори заходу – Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Освіта та кар’єра» з 2008 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

На виставці широко представлена освіта Франції, Німеччини, Чехії, Польщі, Англії, Латвії, Ізраїлю та інших європейських країн.

У виставці взяли участь: завідувач відділу профорієнтаційної роботи, професор Академії Г.Б. Черушева, заступник завідувача відділом, к.е.н., доцент Г.В. Голубова, к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку О.А. Юрченко, менеджер з реклами В. Лактіонов, аспірантка М.А. Коваленко, методисти Академії В. Дідук, С. Шинкар, А. Синяков, В. Черненька, Р. Терещенко, студенти групи ПС-3 Н. Авраменко, І. Андріуца, Т. Марчук та інші.

За активну профорієнтаційну роботу Академія була нагороджена дипломом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *