Свято зустрічі поколінь

Свято зустрічі поколінь

Немає в житті нічого кращого, ніж теплі спогади, які повертають нас до приємних життєвих моментів, сповнюючи душу світлою радістю. І найяскравішим із таких життєвих моментів стала зустріч зі своїм студентським минулим колишніх випускників.

17 червня Національна академія статистики, обліку та аудиту вперше привітно відчинила двері випускникам, зібравши під одним дахом і тих, хто закінчив навчання цього року, а також 5 і 10 років тому. Ця урочиста подія поєднала щиру радість та дружнє спілкування студентської спільноти нашого навчального закладу.

Після проходження реєстрації на випускників чекала концертно-розважальна програма. З вітальним словом до випускників звернувся ректор Академії Олександр Григорович Осауленко, який у своєму виступі ознайомив присутніх із здобутками, перспективами розвитку Alma mater та побажав усім міцного здоров’я і приємних, незабутніх вражень від сьогоднішнього дійства. До слів вітання долучилася Людмила Євгенівна Момотюк, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, яка розповіла про діяльність ВНЗ та виступила з пропозицією започаткувати традицію зустрічі випускників в останню суботу травня. Під час урочистої частини свята тепло, по-домашньому вітали випускників також і декани факультетів: Пархоменко Вікторія Вікторівна та Пилипенко Олексій Іванович.

Святкового настрою заходу додали нинішні студенти, які подарували гостям мистецькі вітання. Охоче та привітно сприймалися присутніми тематичні відеоролики. У повітрі панувала атмосфера ейфорії та радості від свята зустрічі поколінь.

Фотографування з друзями і викладачами, дзвінкий сміх та сльози розчулення – усе свідчило про те, що «повернення в юність» є приємним як для гостей, так і для господарів свята. Підсумком зустрічі стала об’єднана фотосесія і кава-брейк, під час якої згадувалися одногрупники, студентські будні, викладачі та суворі адміністратори, які навчали і виховували водночас, перше кохання, складні іспити та цікаві лекції, кумедні випадки з життя в гуртожитку.

Зустріч з випускниками Академія проводила вперше. Тож організатори сподіваються, що запропоноване свято стане приємною традицією спілкування випускників і викладачів, набуватиме нових особливостей, корисних для обох сторін, а також сприятиме розширенню кола його активних учасників.

Шановні випускники, бажаємо вам нових творчих звершень, професійного зростання, наснаги, здоров’я. Пам’ятайте, двері Національної академії статистики, обліку та аудиту завжди відчинені для вас. До нових зустрічей!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *