Візит до Королівства Марокко

Візит до Королівства Марокко

З 27 вересня по 3 жовтня 2017 р. делегація Національної академії статистики, обліку та аудиту у складі ректора професора Осауленка О.Г., проректора професора Момотюк Л.Є. та зав. відділу міжнародного співробітництва доцента Журавльова О.В. відвідала Королівство Марокко.

В ході візиту відбулася зустріч із керівництвом Інституту статистики та прикладної економіки в м. Рабат. Між Академією та Інститутом було підписано Меморандум про співробітництво, обговорено шляхи подальшої співпраці.

Делегацію Академії було запрошено до Асоціації марокканських випускників українських ВНЗ, де відбулося урочисте святкування 25-ти річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Марокко та 40-річчя заснування Асоціації. Ректор професор Осауленко О.Г. зробив презентацію Академії, наголосив на відкритості НАСОА до прийому марокканських студентів.

Також делегація Академії, на запрошення Надзвичайного і повноважного Посла України в Королівстві Марокко пана Ярослава Коваля, взяла участь в урочистому прийомі з нагоди Дня незалежності України і 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Марокко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *