Весна, як Жінка. Жінка, як Весна. Співати хочеться на повні груди!

Весна, як Жінка. Жінка, як Весна. Співати хочеться на повні груди!

7 березня у Національній академії статистики, обліку та аудиту відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Перед присутніми з вітальним словом виступив ректор Академії – Олександр Григорович Осауленко, який адресував прекрасним жінкам багато теплих і щирих слів. Олександр Григорович зауважив, що рід, сім’я, мати, сестра, бабуся, подруга, – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Для чоловіків, крім того – дівчина, дружина, особливо дружина – уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя.

Далі з концертом та теплими словами-вітаннями виступали хлопці-студенти, які, уявно залишившись без прекрасної статі, намагалися її відшукати. Зі сцени лунали мелодійні пісні, жарти, звучали натхненні оди, пройшла вікторина для чоловіків «Чи знають вони жінок?»

Окрасою свята став виступ народної артистки України, викладача Академії, Ірини Даць.

У теплій, дружній атмосфері пройшло святкування, а наприкінці ведучі побажали весняного настрою протягом усього року, неземної краси, кохання та розуміння до чоловіків – хоч і сильної, але «без Жінки», доволі слабкої частини людства…

Березень особлива пора, бо він освячений усмішкою, ласкою та ніжністю Жінки, бо він віншує весну в природі та в кожному серці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *