Святкування Міжнародного дня бухгалтера в Національній академії статистики, обліку та аудиту

Святкування Міжнародного дня бухгалтера в Національній академії статистики, обліку та аудиту

Міжнародний день бухгалтера – професійне свято, яке відзначається щорічно 10 листопада. За ініціативи кафедри обліку та оподаткування відбулося святкування цієї події в Академії.

Всі учасники були приємно вражені різноманітною й насиченою програмою заходу, де були: презентація становлення та розвитку бухгалтерського обліку, музичні вітання, КВК, і навіть танці!

Святковий захід зібрав у великій залі адміністрацію Академії, працівників бухгалтерії, професорсько-викладацький колектив НАСОА, який не байдужий до професії бухгалтера. На свято також завітала менеджер по роботі зі студентами ЗВО України газети «Все про бухгалтерський облік» Стожук О.Ю.

Слова вітання колегам з нагоди свята пролунали від завідувача кафедри обліку та оподаткування проф. Марії Теодозіївни Теловатої. Вона зауважила, що бухгалтери відзначають своє свято двічі на рік (16 липня та 10 листопада), що говорить про надзвичайну важливість цієї професії в країні та світі.

У веселій конкурсній програмі взяли участь три студентські команди: «Золотий обліковець» (студенти 2 курсу гр. ОА(б) 17.01), «Бухгалтерський квартал» (студенти гр. ОА(б) 16.01), «Боїнг 15.01» (студенти 4 курсу гр. ОА(б) 15.01).

Вони змагалися між собою у шести конкурсах:

  • віршоване привітання для працівників бухгалтерії НАСОА;
  • оцінювання оформленої емблеми команд;
  • розгадування кросворду на бухгалтерську тематику;
  • загадок;
  • на кращу тематичну пісню;
  • цікавих та забавних анекдотів про бухгалтерський облік.

Під час заходу студентам-учасникам КВК знадобилися теоретичні та практичні знання,які вони отримали під час навчання. Гравці продемонстрували свої ерудованість та кмітливість.

Кожний учасник заходу отримав велетенський заряд позитивних емоцій на цілий рік!

У напруженій та веселій боротьбі перемогу здобула команда «Боїнг 15.01» (група ОА(б) 15.01).

Команди були нагороджені цікавими призами від редакції Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік».

Студенти та викладачі кафедри «Обліку та оподаткування» вітають усіх причетних до поважної професії бухгалтера і бажають їм міцного здоров’я, успіхів у роботі, спокою та щастя!

Висловлюємо вдячність викладачам кафедри обліку та оподаткування – Теловатій М.Т., Петраковській О.В., Свириді О.А. за гарну підготовку та організацію свята!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *