Екскурсія студентів до ПриватБанку

Екскурсія студентів до ПриватБанку

На засадах затвердженого договору про співпрацю кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту і Київського ГРУ АТ КБ «ПриватБанку» протягом двох тижнів були організовані екскурсії для студентів 2, 3, 4, курсів спеціальності «Облік і оподаткування».

Під час екскурсії студенти разом з академічними кураторами, д.пед.н., професором Теловатою М.Т., к.е.н., доцентом Петраковською О.В. і викладачем Свиридою О.А., мали можливість ознайомитися з роботою АТ КБ «ПриватБанк», історією розвитку установи, умовами кредитування та оподаткування, здійснення депозитних операцій, роботою з фізичними та юридичними особами. Працівники фінансової установи  розповіли про здійснення ідентифікації та верифікації нових клієнтів, вивчення та уточнення інформації  щодо аналізу платоспроможності клієнтів  при видачі кредитів.

Також студенти відвідали приміщення VIP-каси, в якій отримуються великі суми коштів, відкриваються депозитні рахунки,  кімнату переговорів для VIP-клієнтів та юридичних осіб. Познайомилися з роботою юридичного відділу. Побачили як працює Контакт-центр АТ КБ «ПриватБанку» і поспілкувалися з його працівниками. Також майбутні бухгалтери дізналися про школу фінансової грамотності та про можливість проходження онлайн практики.

Студенти, поділилися своїми враженнями  щодо проведеної екскурсії:

  • Половняков Андрій: «Екскурсія дала можливість оцінити перспективи працевлаштування та визначити переваги роботи в АТ КБ «ПриватБанк».
  • Ткаченко Тетяна: «Ми мали можливість побачити роботу працівників та робочу атмосферу АТ КБ «Приватбанку» і порівняти теорію з практикою».
  • Степенко Мар’яна: «Проведена екскурсія дала можливість оцінити структуру роботи АТ КБ «ПриватБанк» і показала переваги працевлаштування».
  • Боцва Тамара: «Було цікаво послухати працівника банку – Вороніну В.В. про специфіку роботи АТ КБ «ПриватБанк», проаналізувати умови роботи працівників банку».
  • Назаренко Дмитро: «Цікавою була презетація про історію створення та становлення АТ КБ «Приват Банку» в Україні».

Маємо надію, що і подальша співпраця з ГРУ АТ КБ «ПриватБанк» буде сприяти формуванню практичних вмінь та навичок майбутніх фахівців з обліку та оподаткування.

Колектив кафедри «Обліку та оподаткування» НАСОА, висловлює щиру подяку першому заступнику директора «ПриватБанку» Шпоту Андрію Романовичу та керівнику відділу кадрів – Вороніній Вікторії Валентинівні за проведену екскурсію.

Дякуємо за чудові враження та професійні настанови!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *