Перше знайомство першокурсників НАСОА з діяльністю ПриватБанку

Перше знайомство першокурсників НАСОА з діяльністю ПриватБанку

15 листопада 2018 року пройшло перше знайомство першокурсників НАСОА спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з діяльністю ПриватБанку.

Go ahead. Make my day. Саме під цим слоганом розпочався звичайний день першого курсу групи 18.04 спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». В пошуках нового та цікавого під керівництвом куратора – викладача кафедри фінансів, банківської справи та страхування І. О. Мельничук, команда допитливих студентів вирушили пізнавати світ майбутньої професії. Розпочали свою подорож з професійної зустрічі з працівниками найбільшого за розмірами активів українського банку – ПриватБанк.

Зустріч відбулася 15 листопада 2018 року у місті Києві за адресою вул. проспект Перемоги 27а у VIP-центрі ПриватБанку. Студенти мали можливість ознайомитися з історією розвитку установи, побачити механізм роботи експертів з фізичними та юридичними особами, суб’єктами підприємницької діяльності.

Першокурсники знайшли відповіді на такі запитання:

  • Хто такі банкіри?
  • Чим вони займаються?
  • Як вони обслуговують клієнтів?

І, звичайно ж, дізналися інноваційні продукти та послуги банку.

Студенти отримали приємні враження від зустрічі з ПриватБанком, цікавились питаннями працевлаштування, навчання та стажування в банку.

Майбутні фінансисти, які починають здобувати теоретичні (а надалі й практичні) знання, вміння й навички, оволодівати основами однієї з найгуманніших професій у світі, тут відкрили для себе одну з перспективних спеціальностей, яку зможуть зайняти у майбутньому.

Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування НАСОА висловлює щиру подяку керівнику напрямку трудових ресурсів ПриватБанку – Кучеренко Людмилі Василівні за цікаву й змістовну інформацію та бажає подальших успіхів на ринку банківських послуг України.

Співпраця Академії з ПриватБанком продовжується!

Go ahead. Make my day.
І курс «ФБСС» групи 18.04, куратор І. О. Мельничук

Кафедра «Фінансів, банківської справи та страхування»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *