Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю

Починаючи з вересня 2018 року в НАСОА розпочалася активна робота профорієнтаційного відділу по роботі з учнівською та студентською молоддю, яка продовжується по сьогоднішній день.

За участю декана обліково-статистичного факультету Пилипенка О.І., декана фінансово-економічного факультету Пархоменко В.В., директора Коледжу бізнесу та аналітики Юрченка О.А. та доцента кафедри статистики Голубової Г.В., здійсненні виїзди у ЗОШ м. Києва та райони Київської області, м. Вишгород, м. Обухів, с. Українка, с. Трипілля, м. Васильків, с. Юрівка і Віта Поштова, с. Путрівка, м. Вишневе, смт. Димер, с. Демидів, с. Лютіж, с. Нові-Петрівці, смт. Калинівка, с. Гребінки, с. Ксаверівка, с. Гатне, смт. Хотів та Новосілки, с. Ковалівка, с. Велика Олександрівка, с. Ясногородка.

Завідувач кафедри інформаційних систем Єршова О.Л. та доцент Одноволик В.І. провели плідну роботу у 9 школах м. Фастів.

Взяли участь у батьківських зборах ЗОШ №139 та гімназії ЛОГОС, (профвідділ, Пилипенко О.І., Юрченко О.А., Петраковська О.В.)

Розпочато профорієнтаційну роботу у коледжах м. Києва та Київської області. Профвідділом відвідано Київський транспортно-економічний коледж, Київський коледж легкої промисловості, Немішаївський агротехнічний коледж, Ржищівський індустріально-педагогічний коледж. Студенти-випускники економічних спеціальностей запрошенні в Академію до участі в студентських наукових конференціях та екскурсіях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *