Підсумки Всеукраїнської студентської олімпіади з фінансів

Підсумки Всеукраїнської студентської олімпіади з фінансів

За результатами проведеного Національною академією статистики обліку та аудиту І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з фінансів визначені переможці, які були запрошені до продовження змагань у ІІ етапі.

Студенти 4 курсу фінансового факультету НАСОА Лавринчук Поліна Вадимівна (група 12.04/3) та Лелека Вікторія Миколаївна (група 12.04/1) взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси та кредит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації, який відбувся у Тернопільському національному економічному університеті.

Петрук Вікторія Вікторівна та Ярова Вікторія Валеріївна, студенти групи 12.04/4 фінансового факультету були запрошені Хмельницьким національним університетом до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Державні фінанси», в якій Ярова Вікторія виборола 4 місце.

Адміністрація НАСОА та кафедра фінансів бажає студентам поглиблювати надалі свої знання, мати наснагу для опанування нових граней фінансової науки та плідно втілювати набуте у життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *