Дистанційне навчання: крокуємо у майбутнє разом з MOODLEMOOT Ukraine

Дистанційне навчання: крокуємо у майбутнє разом з MOODLEMOOT Ukraine

Співробітники сектору дистанційного навчання НАСОА взяли участь у IV міжнародній науково-практичній конференції MoodleMoot Ukraine 2016 «Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle». Тематика конференції охоплювала основні організаційні, технічні, технологічні, дидактичні, методичні питання використання LMS Moodle у загальноосвітніх і вищих навчальних закладах, в системі підготовки і підвищення кваліфікації працівників освіти у процесі неперервного навчання.

Активну участь в обговоренні доповідей продемонстрували заст. завідувача відділення заочного та дистанційного навчання, к.т.н., доцент Товмаченко Н.М. (секція «Досвід впровадження і використання системи Moodle у дистанційному навчанні та мережній підтримці навчального процесу»), зав. сектора дистанційного навчання, к.п.н., доцент Перхун Л.П. (секція «Організаційні, педагогічні та методичні проблеми використання системи управління навчанням Moodle»), заст. завідувача центра впровадження нових інформаційних технологій Ізосімов О.М., методист сектора дистанційного навчання Козленко М.В. (секція «Розвиток системи Moodle. Створення і використання нових модулів Moodle, інтеграція Moodle з іншими програмними засобами»).


Конференція сприяла налагодженню й зміцненню співробітництва між розробниками, науково-педагогічними, педагогічними працівниками в сфері використання й вдосконалення Moodle; обміну позитивним досвідом; обговоренню і спільному пошуку вирішення проблем, пов’язаних з упровадженням дистанційного навчання на основі платформи Moodle.

Фото: Щербина Олександр Андрійович (на фото справа), під час зустрічі з автором і головним ідеологом Moodle - Мартіном Доуґіамасом.Організатор конференції MoodleMoot Ukraine 2016 Щербина Олександр Андрійович (на фото справа, під час зустрічі з автором і головним ідеологом Moodle – Мартіном Доуґіамасом).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *