Навчання – практика – працевлаштування

Навчання – практика – працевлаштування

Кафедрою фінансів Національної академії статистики, обліку та аудиту започатковано довготривалу співпрацю з проходження студентами фінансового факультету онлайн-практики у «ПриватБанку» протягом 3-5 курсів навчання у НАСОА.

Згідно укладеного договору студенти на третьому курсі проходять ознайомчу практику, на четвертому – виробничу та переддипломну практику – на п’ятому курсі. Це дало змогу студентам ознайомитися з інтерактивною програмою онлайн-практики та у зручній та сучасній формі підвищити свою фінансову грамотність.

На сьогодні є перші результати набуття студентами практичного досвіду банківської справи з отриманням відповідних сертифікатів від «ПриватБанку».

Окрім цього найуспішніші студенти кафедри за результатами онлайн-практики мають можливість отримати пропозиції по працевлаштуванню без відриву від навчального процесу, що дозволяє їм набувати теоретичні знання та практичні навички одночасно.

Така програма співпраці дає можливість кафедрі випускати високоякісних спеціалістів, які окрім диплому про набуття вищої освіти отримають досвід роботи, а студентам НАСОА підвищувати свою конкурентоспроможність на ринку праці молодих фахівців.

Програма співпраці триває, та розширюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *