Науковий семінар «Розвиток біоекономіки України»

Науковий семінар «Розвиток біоекономіки України»

17 грудня 2015 року на базі Академії пройшов міжвузівський науковий семінар, в якому взяли участь представники НАСОА та Національного університету біоресурсів і природокористування.

Науковий керівник семінару – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної кібернетики НАСОА Кадієвський В.А.

Доповідь докторанта кафедри економічної теорії НУБіП Байдали Вікторії на тему «Моделювання впливу макроекономічних факторів на розвиток біоекономіки в Україні» викликала гостру дискусію.

Активними учасниками обговорення від НАСОА виступили викладачі кафедри інформаційних систем і технологій (в.о. завідувача, доцент Єршова О.Л. та доцент Одноволик В.І.) та кафедри економічної кібернетики (доценти Перхун Л.П. і Семяновський В.М.).

Даний захід зацікавив і наукову молодь академії, зокрема, в обговоренні виступили Кисельов К.Ю. (викладач кафедри економічної кібернетики) і Пашковська А.Ю. (асистент кафедри інформаційних систем і технологій).

Подібні зустрічі науковців, без сумніву, є гарною школою для молодих вчених і стартовим майданчиком для обговорення наукових рішень важливих проблем розвитку національної економіки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *