Мегаекономіка і глобальні проблеми України

Мегаекономіка і глобальні проблеми України

3 червня 2015 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулися відкриті лекції доктора економічних наук, професора Багратяна Гранта Араратовича на тему «Мегаекономіка і глобальні проблеми України» та доктора економічних наук, професора Кістерського Леоніда Леонідовича на тему «Світовий досвід організації вищої освіти: можливості для України».

Багратян Грант Араратович

Екс-прем’єр-міністр Вірменії, радник Міжнародного Валютного Фонду. Економічний діяч, визнаний у 2006 році журналістами Вірменії «Економістом, який здійснив найбільший внесок у здобуття незалежності Вірменії та її становлення». Лідер партії «Вірменський національний конгрес» парламенту Вірменії. Автор 61 наукової статті та 9 книг, розробник теорії мегаекономіки. У 1998 році ООН і Кембриджським біографічним центром був визнаний Людиною тисячоліття.

Кістерський Леонід Леонідович

Директор-засновник Інституту міжнародного ділового співробітництва (м. Київ). Член міжнародної наукової ради з проблем ООН (м. Нью-Йорк), член спеціалізованої ради із захисту докторських дисертацій у Київському Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка. Визнаний у світі фахівець у галузі міжнародних економічних відносин. Нагороджений медаллю Хуберта Хемфрі за значні досягнення у сфері політичних наук.

За результатами доповідей відбулися обговорення за участю професорсько-викладацького складу Академії, зокрема:

  • Осауленка Олександра Григоровича – д.держ.упр., професора, члена-кореспондента НАН України, ректора Національної академії статистики, обліку та аудиту;
  • Редька Олександра Юрійовича – д.е.н., професора, першого проректора з науково-педагогічної роботи;
  • Шевчука Володимира Олександровича – д.е.н., професора, проректора з науково-педагогічної та наукової роботи;
  • Кадієвського Володимира Андрійовича – д.е.н., професора, завідувача кафедри економічної кібернетики;
  • Корінька Миколи Даниловича – д.е.н., професора, завідувача кафедри аудиту;
  • Надольного Івана Федотовича – д.філос.н., професора, завідувача кафедри філософії та соціально-гуманітарних дисциплін.

Досвід організації відкритих лекцій відомих у світі економістів та активна участь наших викладачів і студентів є надзвичайно цінними. Це свідчить про те, що Національна академія статистики, обліку та аудиту робить вагомий внесок щодо імплементації видатних ідей у сучасну науку і освіту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *