Круглий стіл «Моніторинг чинного законодавства України з питань обліку та оподаткування: аналіз, проблеми, пропозиції»

Круглий стіл «Моніторинг чинного законодавства України з питань обліку та оподаткування: аналіз, проблеми, пропозиції»

Відповідно до плану проведення засідань студентського наукового товариства «Сучасний бухгалтер» на 2020-2021н.р. 08 грудня 2020 року на  кафедрі обліку та оподаткування  було проведено круглий стіл на тему: «Моніторинг чинного законодавства України з питань обліку та оподаткування: аналіз, проблеми, пропозиції» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальності 071 “Облік і оподаткування” під керівництвом: к. е. н., доц., доцентом кафедри обліку та оподаткування Петраковською Оленою Володимирівною та старшим викладачем кафедри Свиридою Оленою Андріївною.

Планове засідання студентського наукового товариства «Сучасний бухгалтер» проведено у форматі Zoom-конференції. Учасники товариства – здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти (студенти 3-5 курсів). На засідання наукового товариства із привітанням до студентів звернулася доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, завідувач кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту – Теловата Марія Теодозіївна.

Під час засідання всі учасники проявили надзвичайну активність, чудово демонстрували свої теоретичні знання з нормативно-правового регулювання з обліку та оподаткування, долучалися до цікавих дискусій. У всіх учасників круглого столу залишилися позитивні враження, адже засідання пройшло з обговорення надзвичайно актуальних проблем та змін чинного законодавства у сфері обліку та оподаткування.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у роботі студентського товариства «Сучасний бухгалтер», зокрема, велика подяка керівникам – Петраковській Олені Володимирівні та Свириді Олені Андріївні за підготовку та проведення цікавого заходу.