Екскурсія до Верховної Ради України

Екскурсія до Верховної Ради України

5 квітня 2019 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування за погодженням із керівництвом Апарату Верховної Ради України було організовано екскурсію до Верховної Ради України для студентів фінансово-економічного факультету та викладачів Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Учасники екскурсії ознайомилися з приміщеннями Верховної Ради України, її архітектурною спадщиною. Оглянули чудові картини, що прикрашають стіни, приміщення балкону, з якого видно робочі міста народних обранців. Велику зацікавленість викликала картина О.Кулакова «Державотворення», на якій зображені депутати Верховної Ради України, історичні особи, які брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України та державний символ – великий прапор у центрі картини. Окрім того, мали змогу побувати у сесійній залі парламенту, де ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради України, де проходять брифінги народних депутатів.

Усі присутні пізнали для себе багато цікавих нових фактів, що пов’язують історію нашої держави і сьогодення роботи Верховної Ради України.

Студенти фінансово-економічного факультету та викладачі Національної академії статистики, обліку та аудиту висловлюють слова щирої вдячності за цікаву та змістовну екскурсію до Верховної Ради України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *