Зустріч випускників спеціальності «Економічна кібернетика»

Зустріч випускників спеціальності «Економічна кібернетика»

Зустріч відбулася 6 лютого в Академії. Були запрошені студенти всіх випусків спеціальності «Економічна кібернетика».

В зустрічі взяли участь: декан факультету, д.е.н., Пантелеєв В.П., завідувач кафедри економічної кібернетики д.е.н., проф. Кадієвський В.А., завідувач кафедри інформаційних систем і технологій, к.е.н., Єршова О.Л., викладачі кафедри – доценти Семяновський В.М., Загородній Ю.В., Бабчук В.Г., Распопов В.Б., Карчев Я.Я., випускниця і викладач кафедри Моріна Г.В.

У виступах викладачів зверталась увага на актуальні питання моделювання соціально-економічних процесів, значення позашкільної та післядипломної освіти.

В зустрічі взяло участь більш ніж 50 випускників. У виступах старост академічних груп висловлювалася вдячність викладачам Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Студенти згадували студентське життя: стрибки з парашутом, екскурсії та поїздки разом до Львова, Одеси, своїх викладачів, різні пригоди, гумор тощо.

Із зацікавленістю викладачі та студенти спілкувалися по скайпу з Алою Тудихатою – випускницею Академії, кращою студенткою України 2013 року та Дмитром Ситніком, які зараз живуть і навчаються у Канаді.

Серед посад, які обіймають наші випускники – начальник управління крупного банку, директор фірми, куратор проекту розвитку фірми, фінансовий аналітик, розробник сучасного інформаційного забезпечення, головний спеціаліст підприємства, керівник фінансового підрозділу фірми, аудитор, співробітники Національного банку, міністерств та відомств.

Випускники подякували адміністрації Національної академії статистики, обліку та аудиту за організацію зустрічі.

Трохи історії

Перший набір студентів на спеціальність «Економічна кібернетика» відбувся у 1999 році. Перший випуск студентів із спеціальності «Економічна кібернетика» відбувся у 2003 – бакалаври, у 2004 – спеціалісти та магістри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *