Зустріч студентів 3-го курсу з представниками АТ «Ощадбанк»

Зустріч студентів 3-го курсу з представниками АТ «Ощадбанк»

Кафедрою фінансів, банківської справи та страхування 4 лютого 2020 р. в рамках вивчення дисципліни «Гроші та кредит» була організована зустріч студентів 3-го курсу НАСОА з представниками АТ «Ощадбанк»: начальником відділу організації продажів Грищенко Вікторією Олександрівною та заступником начальника відділу клієнтів роздрібного бізнесу Лодигіною Тетяною Миколаївною.

Маючи на меті допомогти студентам уточнити уявлення про майбутню спеціальність, показати можливості практичного застосування отриманих теоретичних знань, посилити прагнення до самовдосконалення, представники банку у своєму виступі зробили акцент на знаннях та навичках, які є найбільш потрібними для побудови успішної кар’єри у сучасному банку. Студенти ознайомились з корпоративним стилем АТ «Ощадбанк», з роботою практичних фахівців, зокрема хол-менеджерів, економістів відділу мікрокредитування, касирів, а також дізналися про нові підходи в обслуговуванні клієнтів та можливості навчання й підвищення кваліфікації за допомогою продуктових і бізнес-тренінгів банку.

Підкресливши, що «Ощадбанк» є установою, що стрімко розвивається, а отже, прагне залучати до роботи перспективних молодих фахівців з сучасними економічними знаннями, представники банку запросили студентів НАСОА на стажування, яке дозволить поглибити теоретичні знання та пройти практичний вишкіл у структурних підрозділах банку.

Також студентів було проінформовано про перспективи та переваги працевлаштування в банку, їм розповіли, як правильно скласти резюме та успішно пройти співбесіду.

Після завершення зустрічі студенти отримати відповіді на всі свої запитання.

Зустріч студентів 3-го курсу з представниками АТ «Ощадбанк»