Урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2020 року

Урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2020 року

У Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2020 року. Цьогоріч вітали 128 магістрів, з них 22 отримали диплом з відзнакою.

14 лютого 2020 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту пройшло урочисте вручення дипломів магістрам. Вручення дипломів – це завжди визначна подія, адже випускний – це підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте визнання результатів їхньої спільної плідної праці. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли магістрантам вручили заповітні дипломи.

Напутні та щирі слова вітань звучали від ректора Академії, доктора наук з державного управління, член-кореспондента НАН України, професора Осауленка Олександра Григорович, який побажав випускникам успіху та щастя у світі обраної професії, здійснення мрій та життєвих планів. Ректор висловив сподівання, що випускники Академії будуть гідно нести по життю статус випускника Національної академії статистики, обліку та аудиту, прославляти рідну альма-матер славетними вчинками і гідними справами, та впевненість, що Академія буде пишатися своїми випускниками. Олександр Григорович вручив дипломи з відзнакою найкращим випускникам Академії.

Зі здобуттям наукового ступеня магістр та присвоєнням відповідних кваліфікацій привітали магістрів декани обліково-статистичного та фінансово-економічного факультетів: професор Пилипенко Олексій Іванович та доцент Пархоменко Вікторія Вікторівна, а також завідувачі кафедр: фінансів, банківської справи та страхування – професор Бондарук Таїсія Григорівна, економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності – доцент Іващенко Оксана Андріївна, аудиту та підприємництва – професор Корінько Микола Данилович, обліку та оподаткування – професор Теловата Марія Теодозіївна, економіко-математичних дисциплін та інформаційних технологій – доцент Єршова Ольга Леонідівна.

Зі словами вдячності від імені випускників до викладачів, які передавали свої знання та досвід, дали путівку у нове доросле життя, звернулися Марія Музиченко та Харченко Неля.

Радість свята із випускниками розділили їхні батьки, рідні, друзі та викладачі.

Пісенним подарунком та танцем привітали цьогорічних випускників-магістрів Ткач Вікторія, Синякова Вікторія та Наумова Катерина.

Щиро вітаємо вас, шановні випускники, з отриманням дипломів! Щасливої вам дороги, випускники-магістри Національної академії статистики, обліку та аудиту! Не зупиняйтеся на досягнутому! Летіть впевнено вперед і вгору на крилах отриманих знань!