Ректор НАСОА відвідав університет Донья Горіца (Чорногорія)

Ректор НАСОА відвідав університет Донья Горіца (Чорногорія)

З 29 січня по 01 лютого 2020 року ректор Національної академії статистики, обліку та аудиту Осауленко Олександр Григорович відвідав університет Донья Горіца (Чорногорія) з метою поглиблення співробітництва у галузі науки, освіти та культури між вищими навчальними закладами.

У ході візиту ректором Академії, професором О.Г.Осауленко та ректором Університету Донья Горіця, професором В. Лукотічем було досягнуто угоди про створення спільного простору для міжнародних досліджень у рамках європейських та інших програм, обмін викладачами, науковцями та студентами, організацію міжнародних конференцій та семінарів, участь у підготовці наукових та фахових публікацій.

Особлива увага у ході зустрічі була приділена партнерству у рамках реалізації європейських програм: магістерської підготовки у галузі статистики EMOS та академічної мобільності ERASMUS+.

Обидві сторони висловили свою зацікавленість та прихильність до співпраці, а також бажання обміну інформацією, знаннями та практичним досвідом за даними напрямками.