Зустріч з народним депутатом України Оксаною Продан

Зустріч з народним депутатом України Оксаною Продан

7 вересня 2018року в стінах Національної академії статистики, обліку та аудиту за ініціативи та організації кафедри обліку та оподаткування відбулася зустріч з Народним депутатом України, Громадським діячем, Головою Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця», членом Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податків та митної політики Продан Оксаною Петрівною.

Студенти 1-6 курсів обліково-статистичного факультету та викладачі академії мали можливість послухати цікаву та актуальну лекцію на тему: «Законодавчі зміни в обліку України», яка викликала жваву дискусію серед присутніх.

У ході зустрічі було обговорено велику кількість питань, на які народна обраниця дала розгорнуті відповіді та висловила свою особисту думку щодо перспектив їх вирішення. Присутні цікавилися різними аспектами економічної та політичної ситуації в країні, зокрема:

  • проблемами запобігання корупції на ринку крипто валюти та аргументів, які б дали змогу залишити українських абітурієнтів здобувати вищу освіту в Україні;
  • заходами щодо повернення та легалізації капіталів вивезених з України;
  • співпрацею України з МВФ та проблемами, пов’язаними із поверненням позик фонду;
  • прогнозом щодо легалізації автомобілів, що мають європейську реєстрацію;
  • проблемами електронного адміністрування ПДВ та призупинення податкових накладних.

Наших студентів особливо цікавило особисте ставлення О.П. Продан до змішаної виборчої системи в Україні, кредитних ставок та системи оподаткування на ринку крипто валюти.

На поставлені запитання Оксана Петрівна дала повні, обґрунтовані та підтверджені практичною діяльністю відповіді, адже вона є автором і співавтором 44 законопроектів з питань законодавчого забезпечення економічних реформ в Україні.

Студенти та викладачі Національної академії статистики, обліку та аудиту, висловлюють щиру вдячність Продан Оксані Петрівні, за проведену змістовно актуальну лекцію та можливість бути присутніми на зустрічі з Народним депутатом України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *