Зустріч студентів Академії зі студентом 3 курсу Страсбурзького університету

Зустріч студентів Академії зі студентом 3 курсу Страсбурзького університету

3 вересня відбулася зустріч студентів 6-го та 1-х курсів Академії зі студентом 3 курсу Страсбурзького університету Валентином Пожидаєвим.

Студентам була представлена слайд-презентація про систему вищої освіти у Франції. Валентин поділився власними враженнями навчання, проаналізував особливості організації навчального процесу, системи контролю знань як поточного так і в період екзаменаційної сесії.

Особлива увага була приділена умовам вступу до університету, зокрема іноземних студентів, терміну навчання, характеристиці кредитно-модульної системи, практичній підготовці та щорічному стажуванню в провідних науково-дослідних інститутах та лабораторіях Франції, а також вимогам щодо вступу в магістратуру. Валентин зробив порівняльний аналіз вищої освіти в європейських країнах із системою освіти в Україні, зосередив увагу на спільних рисах та відмінностях.

На завершені виступу підкреслив важливість знання іноземних мов для перспектив професійного та кар’єрного зростання, про широкі можливості академічної мобільності студентів Академії за різними міжнародними програмами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *