Зі святом знань 2017!

Зі святом знань 2017!

1 вересня 2017 року в актовій  залі Головного управління статистики в м.Києві відбулась урочиста посвята у студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Студентів зі святом привітав ректор Академії, доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України, Заслужений економіст України Олександр Григорович Осауленко.

Почесними гостями на святі були Голова Державної служби статистики України І.Є.Вернер та начальник Головного управління статистики в м.Києві Р.Г.Віленчук, які висловили студентам теплі слова побажань успіхів у навчанні.

Студентську родину щиро привітали з початком нового навчального року проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Л.Є. Момотюк, випускниця Академії, а нині доцент кафедри статистики Г.В. Голубова, представники студентського самоврядування Владислав Дідук та Анна Коляда.

Декани факультетів вручили студентам символічні студентський квиток та залікову книжку з побажанням  вчитися лише на відмінно.

Студенти першокурсники склали присягу та пообіцяли навчатися та здобувати знання на благо України та Академії.

Урочисті збори завершилися концертом майстрів мистецтва України та художньої самодіяльності студентів Академії. Родзинкою концерту стали музичні твори у виконанні Народної артистки України, професора Національної академії статистики, обліку та аудиту Ірини Даць та випускника Національної музичної академії, стажиста Італійської вокальної школи Євгена Васюкова у супроводі оркестру Національного радіо України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *