Захист магістерських робіт зі спеціальностей «Облік і оподаткування»

Захист магістерських робіт зі спеціальностей «Облік і оподаткування»

У січні 2019 року в Академії відбулася атестація здобувачів вищої освіти рівня магістр у формі публічного захисту магістерських робіт зі спеціальностей «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік, аудит та оподаткування» за акредитованою магістерською програмою АССА «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю» денної та заочної форми навчання, за результатами якої екзаменаційна комісія під головуванням декана факультету обліку та податкового менеджменту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, доктора економічних наук, професора кафедри обліку і оподаткування Бондаря М.І. ухвалила рішення, про присвоєння випускникам кваліфікації магістра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

У ході захисту магістранти продемонстрували високий рівень володіння теоретичним матеріалом, сучасними технологіями та методами збору, обробки і подання наукової інформації.

Комісія особливо відмітила найкращі магістерські роботи та їх презентації студентів:

  • денної форми навчанняЛісовий Роман, Шибецький Володимир, Голік Яна, Кравчук Інна, Решетник Тетяна та Осадча Яна;
  • заочної форми навчання Молодцова Ілона, Петрич Ірина, Чернявський Максим, Юдін Антон та Яренко Аліна.

На підставі дипломів другого рівня вищої освіти (магістрів) випускники, які навчалися за сертифікованою АССА програмою: «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю», отримають сертифікати з підтвердженням зарахованих заліків по іспитах Асоціації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *