Захист магістерських робіт в НАСОА на факультеті обліку та аудиту

Захист магістерських робіт в НАСОА на факультеті обліку та аудиту

У Національній академії статистики, обліку та аудиту 23-24 січня 2017 року проведено захист магістерських робіт у студентів групи ОА(м) 11.01/1,2.

Захист магістерських робіт є важливим  етапом у житті кожного студента, що знаменує закінчення навчання та здобуття диплома  про вищу освіту.

Дана процедура передбачала доповідь студента, розроблений  демонстраційний  матеріал, презентацію  за  змістом теми роботи, яка готувалася заздалегідь. За результатами захисту магістерських робіт екзаменаційна комісія під головуванням професорів Герасимовича А.М. та Сопко В.В. ухвалила рішення щодо оцінок робіт та їх захисту, про присвоєння кваліфікації магістр із спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит» та видачу диплому державного зразка.

Слід зазначити, що студенти виконали свої наукові дослідження дуже якісно, їх високий рівень був відзначений всіма членами  ЕК. Особливо варто відзначити магістерські роботи студентів: Водзінського Василя, Задорожко Альони, Ковальчук  Валентини, Колча Олександра, Калужських Наталії, Козаченко Вероніки, Мосійчук Альони, Мишко Тетяни, Новосядлої Тетяни, Пихтін Лесі, Раціної  Інни, Ярмоленко Марії.

Членами екзаменаційної комісії із захисту відмічено, що студенти-магістри  продемонстрували достатньо високий рівень теоретичних знань, практичних вмінь з фахових дисциплін, які набуті протягом навчання в Академії та рекомендовані для подальшого навчання  в аспірантуру.

Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

Кафедра бухгалтерського обліку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *