Студенти факультету обліку та аудиту зустрілись з представниками Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні на ACCA students Networking Party

Студенти факультету обліку та аудиту зустрілись з представниками Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні на ACCA students Networking Party

25 січня 2017 року відбулася зустріч працівників представництва Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні з студентами групи 12.01/1 напряму підготовки «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю», яка акредитована за програмою АССА Accelerate. Керівництво представництва ACCA в Україні, Білорусі та Кавказу запросило студентів разом відсвяткувати День студента та поздоровити студентів, які успішно здали екзамени в грудні 2016 року.

Голова представництва АССА в Україні розповіла історію розвитку АССА в світі та в Україні. Були оголошені статистичні дані стосовно кількості членів АССА в Україні. Доцільно відмітити, що така зустріч за участю студентів Національної академії статистики, обліку та аудиту відбулася вперше. Наші студенти мали змогу поспілкуватися з колегами з інших вищих навчальних закладів, поділитися враженнями за результатами навчання за програмами АССА, приєднатися до нагородження Top Achievers грудневої сесії, прийняти участь у розіграші призів від АССА та послухати кубинську музику.

У березні 2017 року студенти групи 12.01/1 матимуть нагоду та можливість здійснити перевірку своїх знань та здачу іспитів з дисциплін за програмою АССА. Для підготовки до екзаменів на сайті ACCA є всі необхідні ресурси для підготовки до здачі іспитів, зокрема: технічні статті, практичні тести, питання та відповіді по іспитах минулих років. Наявна можливість прослухати, у зручний для студентів час, вебінари, які проводили фахівці АССА!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *