Випускники кафедри обліку та оподаткування стали переможцями Всеукраїнського конкурсу магістерських робіт

Випускники кафедри обліку та оподаткування стали переможцями Всеукраїнського конкурсу магістерських робіт

На базі Житомирського державного технологічного університету вже втретє відбувся Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування». Цьогорічний Конкурс відбувався в умовах високої конкуренції: із 49 закладів вищої освіти було подано 103 магістерські та 38 бакалаврських робіт.

За результатами розгляду конкурсною комісією, відкритого обговорення та оцінювання за визначеними конкурсними критеріями до складу переможців ввійшли роботи двох студентів обліково-статистичного факультету НАСОА, які навчалися за магістерською програмою «Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю».

Зокрема, дипломом І ступеня відзначена магістерська робота Дмитра Ляпіна (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Олена Володимирівна Петраковська), дипломом ІII ступеня відзначена магістерська робота Катерини Ковбаско (науковий керівник – д.пед.н., професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Марія Теодозіївна Теловата).

Приємно, що наші випускники-магістри підготували свої магістерські роботи на високому науковому рівні і стали переможцями у Всеукраїнському конкурсі.

Не можна не відмітити, що уже другий рік поспіль,студенти Академії завойовують призові місця. Конкурсна комісія відмітила високий рівень робіт, які подано на Всеукраїнський конкурс. Водночас, вирішено направити закладам вищої освіти наступні рекомендації для покращення якості бакалаврських та магістерських робіт: посилити наукову обґрунтованість пропозицій в магістерських роботах із застосуванням математичних методів; здійснювати підтвердження актуальності теми роботи, базуючись на статистичних дослідженнях; дотримуватися тенденції скорочення обсягу магістерських робіт з метою уникнення плагіату; дотримання наукової доброчесності і висвітлення в роботах виключно власної наукової думки. Таких вимог намагалися дотримуватися наші переможці у цьому конкурсі.

Вітаємо студентів-переможців Дмитра Ляпіна та Катерину Ковбаско, їх наукових керівників – Олену Володимирівну Петраковську і Марію Теодозіївну Теловату та бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних конкурсних здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *