Під прицілом Купідона

Під прицілом Купідона

14 лютого майже у всьому світі відзначають свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі. Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу.

Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. Цей день прийнято називати днем святого Валентина. Чому саме Валентина? Вважають, що саме цей святий опікується закоханими, допомагає їм щасливо прожити в парі, мирі і злагоді.

З приводу цього є багато версій. За однією з них ми дізнаємося, що у 3 ст. до н.е. римський імператор заборонив одружуватись молодим людям. Він вважав, що одруження робить чоловіків поганими солдатами. Молодий єпископ Валентин порушив наказ імператора і одружував молоді пари таємно. За це його кинули до в’язниці.

Там Валентин закохався у сліпу дочку тюремника. Перед стратою своїй закоханій він надіслав листівку-зізнання в коханні з підписом “Від Валентина”. Відтоді в день Валентина закохані надсилають анонімні листи-зізнання і називаються вони «валентинками».

Свято кохання відзначали і у Національній академії статистики обліку та аудиту. Цього року свято симпатії, уваги один до одного та кохання було проведено у формі шоу-гри «Під прицілом Купідона».

По п’ятеро хлопців та дівчат відповідали на каверзні питання ведучих, проходити різноманітні конкурси, а головне приглядатись один до одного щоб наприкінці гри обрати того, хто найбільш сподобався.

Хлопці демонстрували свої знання будівельного інвентарю, пришивали ґудзики, демонстрували свою фізичну форму і навіть танцювали заради дівчат. Дівчата натомість проявили свої знання у кулінарії та вміння, за необхідності, забити цвях та готовість у будь-якій ситуації прийти на допомогу хлопцям.

Навіть ведучі свята, першокурсники КБА Сміхула Яна та Колошва Олександр, приходили на допомогу учасникам аби ті найкращим чином могли проявити себе.

Для того, щоб учасники могли краще придивитись один до одного ведучі запропонували їм парні конкурси. У них юнаки та дівчата знаходили один одного за допомогою імен пар, відомих на весь світ своїм коханням, намагались зрозуміти один одного без слів, говорили та приймали компліменти та спільно виготовляли «валентинки» та дарували їх глядачам.

Прикрасою свята стали вірші про кохання та спів студентки 5 курсу НАСОА Майструк Юлії, а також запальний танець від дівчат танцювальної студії. Глядачі також внесли свій вклад у атмосферу тепла і симпатій, що вирувала на святі. За пропозицією ведучих вони висловлювали свою увагу та емоції один одному, передаючи серце як символ почуттів.

У фіналі гри за взаємною симпатією утворилось 3 пари, але за рішенням глядачів переможцями стали Ткач Вікторія та Ільніцький В’ячеслав.

Пара-переможниця отримала сертифікат, який дає їм можливість обрати для себе можливість пережити яскраві емоції. Сподіваємось, що спільні враження зроблять їх ще ближчими один до одного та залишать по собі теплу пам’ять.

Ми віримо, що кохання варте того, щоб чекати, а життя варте того, щоб кохати!

І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання. Створюйте у своєму житті світле і чисте почуття і воно обов’язково поглине вас цілком.

Надійтеся й вірте в це всім серцем. Зі святом вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *