Викладачі та студенти обліково-статистичного факультету взяли участь у науково-практичному семінарі

Викладачі та студенти обліково-статистичного факультету взяли участь у науково-практичному семінарі

Викладачі кафедри обліку та оподаткування НАСОА відвідали науково-практичний семінар організований Національним університетом біоресурсів та природокористування на тему: «Проміжні підсумки 9 місяців 2018 року». У заході також взяли участь студенти 3-5 курсів обліково-статистичного факультету в рамках вивчення курсів: «Фінансовий облік», «Облік і звітність в оподаткуванні», «Облік оплати праці».

До участі в семінарі долучилися представники закладів вищої освіти міста Києва, а також представники суб’єктів господарювання.

Зі вступним словом науково-практичний семінар розпочав ректор НУБІП доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко С.М., який привітав присутніх, представив гостей та організаторів заходу.
З цікавою презентацією виступила директор ТОВ «Академія професійного бухгалтера», практик у сфері бухгалтерського обліку, аудиту та фінансів, тренер тематичних тренінгів CAP, СІРА, судовий експерт – Людмила Шахно.

Всі учасники семінару активно обговорювали презентовані матеріали, висловлювали власні бачення щодо проблематики означених питань, а саме: етапи комплексного відпрацювання податкових ризиків із ПДВ, коригування зведеної податкової накладної складеної відповідно до пункту 199.1 статті 199 ПКУ, ліквідація основних засобів і ПДВ, податок на прибуток, бюджетне відшкодування, первинні документи та бухгалтерський облік, лікарняні «по-новому» тощо.

Виступаючі ділилися власним досвідом роботи у різних сферах діяльності та наукових інтересів: оподаткування та сплати податків, ефективності та рентабельності господарюючих суб’єктів, фінансово-економічного стану підприємств, установ та багато іншого.

Ми переконані, що участь студентів НАСОА в науково-практичних семінарах з галузі обліку та оподаткування суттєво розширюють їх знання та світогляд, а також сприятимуть підвищенню рівня їх професійної підготовки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *