Вітаємо із захистом магістерських робіт

Вітаємо із захистом магістерських робіт

Завершилася пора навчання в стінах Національної академії статистики, обліку та аудиту для студентів спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит» денної форми навчання, а 11-13 січня відбувся захист їх магістерських робіт.

Слід відзначити високий рівень підготовки процесу написання та захисту робіт. Комісія відзначила, що тематика магістерських робіт відповідає сучасному стану науки та запитам виробництва. Під час захисту студенти показали свій фаховий рівень, вміння робити аргументовані висновки та підтверджувати матеріали фактичними даними. В цілому, найбільш цікавими роботами можна вважати:

  • Ігнатенко А.К. Теоретичні та методичні аспекти відображення в обліку дебіторської заборгованості підприємства, її аналіз та аудит.
  • Ільчук О.М. Теоретичні та методичні засади обліку, аналізу і аудиту операцій з грошовими коштами підприємства в національній валюті.
  • Крикля А.Ю. Теоретичні та методичні аспекти обліку, аналізу і аудиту витрат на оплату праці підприємства.
  • Місюра І.В. Організація та методика обліку, аналізу і аудиту кредитних операцій підприємства.
  • Харченко А.А. Теоретичні та методичні аспекти складання фінансової звітності підприємством – суб’єктом малого підприємництва.

Магістри: Галицька Ольга, Кушнір Євген, Любчик Ірина, Масловська Аня, Новохацька Яна, Поліщук Юля отримали рекомендацію для вступу в аспірантуру. Присутні привітали студентів аплодисментами.

Колектив кафедри бухгалтерського обліку вітає магістрів групи ОА(м) 10.01/1 з успішним завершенням навчання в НАСОА і бажає міцного здоров’я, професійного зростання та успіху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *