Вітаємо учасницю II етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»

Вітаємо учасницю II етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання на базі Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро) 18-20 квітня 2018року проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

В Олімпіаді взяли участь 104 студенти з 47 провідних вищих навчальних закладів України. Під час проведення олімпіади учасники розв’язували письмові практичні та тестові завдання, що охоплювали дисципліни: «Фінансовий облік 1-2», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності», «Аудит». Тестові завдання виконувалися студентами у залі електронних ресурсів з використанням комп’ютерної техніки.

Студентка IV курсу Національної академії статистики, обліку та аудиту гр. ОА(б) 14.01/2 Харченко Неля Анатоліївна за результатами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» посіла ІІ місце серед студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації і була нагороджена Дипломом та Подякою як переможець у номінації «Знавець Фінансового обліку».

Колектив кафедри обліку та оподаткування щиро вітає студентку Харченко Нелю Анатоліївну і бажає їй подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *