Вітаємо учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»

Вітаємо учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»

За виконанням наказу Міністерства освіти і науки України № 1495 від 09.12.2016 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання на базі Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля 19-21 квітня 2017року проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.

В олімпіаді взяли участь студенти з 60 провідних вищих навчальних закладів України (120 учасників). Під час проведення олімпіади учасники розв’язували письмові практичні та тестові завдання, що охоплювали дисципліни: «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності», «Аудит». Тестові завдання виконувалися студентами у залі електронних ресурсів з використанням комп’ютерної техніки.

Студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» були нагороджені дипломами та сертифікатами Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля.

  • Пересада Катерина – переможець у номінації «Знавець Фінансового обліку».
  • Пархоменко Валентина – переможець у номінації «Знавець Аналізу господарської діяльності».

Колектив Академії щиро вітає студентів факультету «Обліку та аудиту» Пархоменко Валентину та Пересаду Катерину і бажає їм подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *