Великоднє дерево радості і щастя в НАСОА

Великоднє дерево радості і щастя в НАСОА

Напередодні світлого Христового Воскресіння не накладається табу для творчості і радості. «Завжди радійте!» – писав апостол Павло.

І ми, студенти-першокурсники та викладачі, раділи, спілкуючись та насолоджуючись творчістю на майстер-класі зі створення писанок, мальованок, крашанок та сучасних «яйчат», оформлених декупажем, бісером, квілінгом та яскравими блистівками і нитками (організатори – керівники науково-студентського гуртка «СіЧ» З. Д. Варавкіна та О. Д. Яковенко).

Цікаву презентацію про відмінність між писанками, мальованками, дряпанками та про правила нанесення на них орнаменту, про символіку їх кольорів підготував першокурсник Дмитро Гунько. Сам же майстер-клас провели студентки Дар’я Олексієнко та Альона Самарська.

Спільна творчість – завжди море позитиву! Створені маленькі шедеври писанок та мальованок не тільки прикрасили Великоднє дерево у вестибюлі Академії, а й стали символами радості і позитиву.

До цього дійства долучилися завідувачі та методисти усіх кафедр. А найприємніше те, що наші абітурієнти-дев’ятикласники, вливаючись у студентську сім’ю НАСОА, теж прикрасили Великоднє дерево радості своїми виробами.

Ось вона – жива творчість, жива віра, віра в те, що можна створити прекрасне своїми руками і подарувати радість іншим!

Котилася писаночка з гори на долину,
Прикотилась прямісінько до нас у гостину.
А за нею йде Великдень, несе білу паску,
Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *