Вебінар Global Money Week

Вебінар Global Money Week

23 березня 2021 р. у рамках Global Money Week (Всесвітнього тижня грошей) у Національній академії статистики, обліку та аудиту відбувся вебінар, зініційований кафедрою фінансів, банківської справи та страхування з метою підвищення фінансової грамотності студентів молодших курсів.

З вітальним словом до онлайн-слухачів звернулась д.е.н., професор, Заслужений економіст України, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Т. Г. Бондарук, та декан фінансово-економічного факультету к.е.н., доцент Пархоменко В. В.

К.е.н., доцент І.О. Артем’єва виступила з доповіддю на тему “Банківський депозит як інструмент управління особистими фінансами”. У виступі були висвітлені наступні питання:

  • Що таке особисті фінанси, навіщо і як ними управляти?
  • Які переваги та недоліки банківських депозитів?
  • Як обирати вид банківського вкладу?
  • Яка процедура оформлення банківського депозиту фізичної особи?

Після виступу відбулося його обговорення, протягом якого учасники могли надати коментарі та доповнення та отримати відповіді на свої запитання.

Підводячи підсумки, організатори заходу наголосили на важливості підвищення рівня фінансової компетентності молодого покоління та закликали студентів до участі у інших заходах, організованих у рамках Global Money Week.