Традиційний дебют першокурсників

Традиційний дебют першокурсників

12 жовтня у стінах Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся вже традиційний дебют першокурсників.

Крім виступів дебютантів, свято відзначилось нагородженням найбільш активних студентів НАСОА за результатами 2016-2017 навчального року.

За ініціативи студентсько-викладацького активу Академії серед студентів та викладачів було проведено анонімне голосування на визначення переможців серед студентів у номінаціях «Спортсмен року» та «Активіст року». Серед 30 номінантів було визначено по 2 переможці у кожній номінації.

Ректор НАСОА Осауленко Олександр Григорович привітав студентів із перемогою та нагородив Сертифікатами, надаючи 30% знижку на оплату за навчання протягом поточного навчального року.

Вітаємо Спортсменів року у НАСОА: студент 4 курсу фінансово-економічного факультету Новіков Віталій та студент 5 курсу обліково-статистичного факультету Кухарчук Петро.

Переможницями у номінації Активіст року стали студентка 6 курсу обліково-статистичного факультету Коляда Анна та студентка 5 курсу фінансово-економічного Кравчук Іна.

НАСОА дякує студентам за активну життєву позицію, участь у житті Академії та бажає наступних перемог як у стінах рідної Альма-матер, так і у подальшій реалізації своїх талантів.

Родзинкою цьогорічного свята також була участь студентів першого курсу Коледжу бізнесу та аналітики Національної академії статистики, обліку та аудиту. Дебютували першокурсники у складі чотирьох команд: команди Коледжу («NON STOP» та «Час пік») та по одній команді від обох факультетів Академії. «Золоті обліковці» представляли обліково-статистичний факультет НАСОА та «12 друзів ректора» – команда фінансово-економічного факультету.

Дебютанти представили свої музичні, танцювальні та гумористичні номери, що відображають яскраві моменти життя та навчання сучасного студента. Члени журі, викладачі та студенти, присутні на дебюті, отримали гарний настрій, позитивні емоції та були вражені розкутістю, акторською майстерністю та гумором першокурсників.

Прикрашали свято танцювальні номери від студенток 1 курсу Коледжу Ткач Вікторії, Заєць Олександри та Денисюк Анастасії.

Голова журі, Директор Коледжу бізнесу та аналітики Юрченко Олександр Анатолійович за підсумками суддівських оцінок нагородив кожну команду за перемогу у своїй номінації та відзначив, що дебютанти подарували глядачам години радості, добра та натхнення для подальшої роботи.

Відаємо першокурсників у складі студентського братства НАСОА та бажаємо успіхів у навчанні, а також яскравого, активного життя у стінах Академії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *