Тиждень фінансово-економічного факультету. День п’ятий – пізнавально-творчий.

Тиждень фінансово-економічного факультету. День п’ятий – пізнавально-творчий.

Я митець. Я хочу прославити свою Батьківщину і свій народ у мистецтві. Цій справі я прагну віддати усі свої творчі сили і свій час. Це є змістом і сенсом мого життя

Олександр Довженко

У п’ятницю, 1 листопада відбулася V Студентська науково-практична конференція «Олександр Довженко – митець світового виміру», присвячена 125-річчю від дня народження митця. З доповідями про життєвий та творчий шлях видатного українця виступили студенти Академії, Коледжу бізнесу та аналітики, а також гості із Національного авіаційного університету, Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка,  Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, Коледжу мистецтв та дизайну Київського національного університету технології та дизайну.

Також у цей день пройшов майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок. Усі бажаючі змогли долучитися до українських традицій, дізналися про історію та різні техніки створення ляльок.

Заходи були організовані студентським науковим гуртком СіЧ (Слово і час) під керівництвом старшого викладача кафедри іноземних мов З.Д.Варавкіної.