Зі святом – тижнем фінансового факультету 2016!

Зі святом – тижнем фінансового факультету 2016!

Шановні студенти та викладачі! Щиро вітаю вас зі святом – тижнем фінансового факультету!

Наш факультет – це міцна і дружня родина, де кожна перемога стає нашим спільним надбанням і наповнює наші серця гордістю. Всіх викладачів і студентів фінансового факультету об’єднує готовність до постійного самовдосконалення, творчий підхід до будь-якої справи: до навчальної та наукової роботи, до участі в олімпіадах та змаганнях, творчих та спортивних конкурсах, почуття відповідальності та небайдужість, готовність допомогти.

За свої 16 років існування наш факультет став одним з найпрестижніших в Академії, він досягнув гідних результатів у всіх сферах освітянського життя: високий рівень навчання, участь викладачів та студентів у всеукраїнських та міжнародних конференціях, призові місця студентів на олімпіадах з окремих дисциплін та зі спеціальності, перемоги наших спортсменів у Спартакіаді НАСОА, районних та міських змаганнях! І все це завдяки активній праці викладачів і студентів, завдяки всім нам!

З гордістю констатую, що добре ім’я факультету, високий авторитет і довіру творили наша щоденна праця й навчання, спільна мета, взаєморозуміння і відповідальність.

Я бажаю всім студентам нашого факультету використати свій шанс і ті великі можливості, які надає Академія для навчання. Я переконана в тому, що вміння і навички, які ви отримаєте, допоможуть вам досягнути значних професійних висот.

Всім викладачам і студентам нашого факультету я бажаю міцного здоров’я, творчої наснаги, нових звершень і перемог!

Хай факультет процвітає здобутками свого колективу на довгі і щасливі роки! Зі святом вас! Успіхів, здоров’я і здійснення всіх ваших мрій!

В.о. декана фінансового факультету В.В. Пархоменко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *